Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
među njima i dijete

Teška prometna kod Zadra: Sudarila se tri vozila, sedam ljudi ozlijeđeno, jedna putnica bori se za život

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
Ivana Ivanovic/PIXSELL
13.05.2024.
u 11:20

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu - istakli su iz zadarske policije.

Jučer oko 10 sati dogodila se prometna nesreća s više ozlijeđenih osoba, a u prometnoj nesreći su sudjelovala tri vozila zadarskih registarskih oznaka.

Prema rezultatima očevida prometna nesreća se dogodila kada je 36-godišnja vozačica upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka, te na križanju prilikom skretanja ulijevo za mjesto Poljica ( ŽC 6013) nije propustila vozila iz suprotnog smjera, gdje potom uslijed nepoštivanja prednosti prolaska u njeno vozilo udara automobil, zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji vozač.

Od siline udara osobno vozilo vozača slijeće van kolnika, dok se osobno vozilo vozačice rotira i vraća na kolnik te u njega udara automobil, također zadarskih oznaka, koji je nailazio iz istog smjera, a kojim vozilo je upravljao 59-godišnjak. Nakon prometne nesreće troje vozača te četvero putnika su vozilom HMP-e prevezeni u zadarsku bolnicu na pružanje daljnje liječničke pomoći.

Kod 36-godišnje vozačice su konstatirane teške tjelesne ozljede, a ozljede je zadobilo i troje putnika; putnici u dobi od 38-godina su utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život, dok je jedno dijete teško, a drugo lakše ozlijeđeno.

Vozač drugog vozila u dobi od 41 godine je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je 18-godišnji putnik iz istog vozila zadobio lake tjelesne ozljede. Kod trećeg vozača u dobi od 59-godina konstatirane su lakše tjelesne ozlijede.

Za vrijeme osiguranja mjesta događaja te vršenja očevida, promet navedenom dionicom ceste u potpunosti je bio obustavljen u vremenu od 10,20 do 12,20 sati te se odvijao alternativnim pravcima.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu - istakli su iz zadarske policije. 

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Teška prometna nesreća kod Sinja,poginuo mladi motociklist
1/113
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije